Logga in 
För dig som är medlem

Bli en del av Sveriges Tapetserarmästare 

Om du vill bli medlem i Sveriges Tapetserarmästare krävs det att du har dokumenterad utbildning inom något av våra tre yrken. Som auktoriserad hantverkare ska du ha avlagt arbetsprov för gesäll- eller mästarbrev eller ha en lång och gedigen yrkeserfarenhet som motsvarar utbildningen. 

Våra medlemskap

Yrkesverksam medlem 

Vårt vanligaste medlemskap är yrkesverksam medlem. Det innebär att du är utbildad inom något av våra tre yrken och innehar motsvarande gesällbrev i antal timmar. Du är egenföretagare och bedriver verksamhet.

Branschanställd medlem 

Om du inte bedriver egen verksamhet men är anställd inom något av våra tre yrken kan du vara branschanställd medlem. Ett ytterligare krav här är att ägaren till företaget du arbetar på är yrkesverksam medlem hos oss.  

Adept 

Som adept har du genomfört din utbildning men inte kommit upp i antal timmar motsvarande gesällbrev. Du har registrerat egen verksamhet och kommer att få en mentor hos oss. Mentor-adept-avtal genomförs under tre år och efter det kan du ansöka om att bli yrkesverksam medlem. 

Personligt medlemskap 

Ett personligt medlemskap är för en tidigare hantverkare som nu är pensionär. Du ska ha varit yrkesverksam men är inte det längre.  

Bli medlem

Om du är intresserad av att bli en av oss är det bara att du läser igenom våra olika medlemskap och sedan ansöker till Sveriges Tapetserarmästare via vårt formulär!