Hitta hantverkare

Här kan du hitta din lokala hantverkare inom våra olika arbetsgrupper oavsett var i Sverige du befinner dig. Från Lappland till Skåne finner du en hantverkare som passar just dig, utifrån vad för typ av jobb du är ute efter. Om du inte är helt säker på vad för typer av tjänster som ingår i våra yrkesgrupper är det bara att du läser mer under våra yrken. 
​​​​​​​Du garanteras en hög kvalitet på den tjänst du köper samtidigt som du får en smidig process.

Såhär hittar du din hantverkare

För att zooma in på kartan och se ett specifikt område närmare kan du använda musen till att scrolla. Scrolla bort från dig för att zooma in och scrolla sedan mot dig igen för att zooma ut igen. Om du klickar på ikonen till vänster om "Sveriges Tapetserarmästare" får du upp kategorier som du kan välja bland. Under varje kategori kan du klicka på pilen till vänster om "Alla objekt" och då se alla hantverkare inom den kategorin. Bilsadelmakare är röd ikon, gardinmakare är orange ikon och tapetserare är en blå ikon. Flera av våra hantverkare jobbar med mer än ett område, vilket gör att de syns i flera kategorier. 

För att se mer info om en hantverkare i ditt område kan du klicka på en av de färgade ikonerna på kartan. Du får då upp namn och kontaktinformation. Skulle det vara så att du vill se kartan i helskärm kan du klicka på ikonen uppe till höger som ser ut som en skärm.