Logga in 
För dig som är medlem

Framtiden är ljus 


Som hantverkare kan man utföra allt från det minsta till det största projektet och allt vi gör skänker andra människor glädje. Sveriges Tapetserarmästare är en intresseförening som vill samla all kompetens både för oss i yrket och för kunder.  
  
Vi är en branschförening som innefattar tre olika typer av yrkesroller i form av möbeltapetserare, gardinmakare och bilsadelmakare. Genom att lyfta det vackra hantverk som det innebär hoppas vi att flera vill söka sig till yrket och även att kunden ska få hjälp att hitta den bästa hantverkaren för dem.  
  
Hantverkare som är medlem i Sveriges Tapetserarmästare har en extra kvalitetsstämpel och många kriterier att efterleva genom hela processen av arbetet.

Medlemskap hos Sveriges Tapetserarmästare  

Du kan ansöka om ett av fyra olika typer av medlemskap hos oss.  
Det vanligaste medlemskapet heter yrkesverksam medlem, sedan har vi adept, branschanställd och personligt medlemskap. Om du är intresserad av att bli medlem hos oss eller bara vill läsa mer om våra medlemskap kan du göra det här.

Stolthet i arbetet vi utför 

I våra tre yrken är det ett guldläge för nya hantverkare. Vårt arbete blir mer och mer efterfrågat för varje år samtidigt som utbildningarna blir flera och mer omfattande, så att du som ny hantverkare har en stor skicklighet redan när utbildningen är avklarad. Uppdragen kan vara allt från mindre privatjobb till stora arbeten för kommuner eller landsting, vilket gör att vi får en stor variation i det vi gör. Inget uppdrag är precis som ett annat. 

Kontakt​​​​​​​


Eftersom föreningen inte har ett bemannat kansli ombeds ni kontakta styrelsen enligt mailen nedan.
​​​​​​​kansliet@tapetserarmastare.se.

Vill du bli medlem i föreningen?


Här kan du ansöka om medlemskap hos Sveriges Tapetserarmästare Centralförening.

Ansök om medlemskap →