Logga in 
För dig som är medlem

Utbildningar hos Svenska Tapetserarmästare 

Gör skillnad genom ditt arbete 


Vi samarbetar med skickliga skolor som uppfyller de kriterier vi håller nära hjärtat. När du hittar en utbildning via oss garanteras du därför högsta möjliga kvalitet på utbildningen. Efter avslutad utbildning kommer du att vara redo att ta dig an ditt nya yrke med oss som stöd! 
  
Inom våra tre yrken finns det stora framtidsmöjligheter och branschen ropar på ytterligare kompetens. Du kommer att ha möjlighet till anställning och även ha fantastiska förutsättningar för att driva din egen verksamhet.   
  
Att jobba som hantverkare är att jobba med skapande som betyder något. Genom att klä om en antik möbel, ge ett rum den perfekta känslan med vackra gardiner eller få en bil från 30-talet att se bättre ut än någonsin ger vi människor glädje. Oavsett om du söker dig till en utbldning som tar dig till yrket som gardinmakare, bilsadelmakare eller möbeltapetserare kommer du att hitta en karriär som är fulländande och upplyftande.  

Kontakt​​​​​​​


Eftersom föreningen inte har ett bemannat kansli ombeds ni kontakta styrelsen enligt mailen nedan.
​​​​​​​kansliet@tapetserarmastare.se.

Samarbete med skolor 

Vi vill hjälpa dig att hitta den bästa utbildningen. Därför hittar du via oss flera olika utbildningsplatser som uppfyller de kriterier som är viktiga för oss. Tack vare det vet du att du få bästa kvalitet på den utbildning du väljer. 
  
Genom samarbetet vi har med olika utbildningar är vi behjälpliga med praktik och lärlingsplatser under och efter skolgången. 

Stiftelsen Hantverk & Utbildning

Box 147
793 23 LEKSAND
Tel: 0247-369 50
Inriktning

Hantverksakademin

Vasagatan 46
111 20 STOCKHOLM
Tel: 070-109 44 83
hantverksakademin.se​​​​​​​

Inriktning

Sadelmakeriskolan i Tärnsjö

Besöksadress: Södra Storgatan 2C
Box 16
740 45 TÄRNSJÖ
Tel: 0292-501 87
sadelmakeriskolan.com

Inriktning

Stenebyskolan

Konst- och kulturutbildning
Hemslöjdsvägen 1
1660 10 DALS LÅNGED
Tel: 0531-710 00
E-post: info@steneby.se
steneby.se

Inriktning